|
 | Мыльная опера пра Мыльную Бурбалку |  |
burbalka
Православный |
|
Добавлено: Пт Авг 12, 2005 1:15 |
|
 |
 |
Ён выдзьмуў ня першую і не апошнюю Бурбалку, напоўніўшы яе Сваім Духам. Куды ёй ляцець? Калі Дух будзе гарэць - то ўверх, калі згасьне - то ўніз, яшчэ ніжэй, чым ніз. Думаеце Бурбалка пустая? Так, яна пустая, але той Дух, Які ў ёй - гэта самае важнае. І нават калі парвецца абалонка (а ці бачылі вы, як выглядае Бурбалка, якая лопнула? ха! як пыл) - гэта будзе ня важна  Справа ж не ў абалонцы.
А ці бачылі вы, як многія бурбалкі злучаюцца ў адну? Шпок - і яны ўжо не двое, а адна плоць. Гэтак і Царква, гэта мноства бурбалаках, злучаных у адно цэлае. Усе мы з аднога мыла, і Ён, Які выдзьмуў нас, Ён даў нам Свой Дух. Няхай Ён гарыць - і мы ўсе разам ляцім уверх.
Далей уверх, далей углыб.
Веру.
Гэта я. Гэта важна. А гэта - Ён. Гэта нашмат важней. І на гэтым форуме, і ў жыцьці, і навогул. |
_________________ Кожнае слова можа быць выкарыстаным супраць цябе
     |
 |
|
|
 |  |
 | Re: Мыльная опера пра Мыльную Бурбалку |  |
Митчер
Православный |
|
Добавлено: Пт Авг 12, 2005 9:40 |
|
 |
 |
Эх, как поёт... Песня просто  )))
Не, все классно. Интересную стилистику ты выбрала. После нее даже как-то стыдно выкладывать биографические данные  |
|
 | Наталька Базылевіч |  |
burbalka
Православный |
|
Добавлено: Сб Авг 13, 2005 14:31 |
|
 |
 |
Такое імя зьявілася ў мяне выпадкова. Аднойчы, калі мяне затрымалі на пікеце, я цьвёрда вырашыла не называць сваё сапраўднае і мя, а абмежавацца псэўданімам "Наталька Базылевіч", а потым, калі што спаслацца на тое, што так будзе "на тарашкевіцы"
Гэты мой палітычны псеўданім распаўсюдзіўся, і мяне ён стаў прыкалываць - бо паспрабуйце нават у тэлефонным даведніку увесьці маё прозьвішча - там тысячы такіх. Нават аказалася, што ёсьць адна дзяўчына з "Капліцы на Галгофе" з цалкам ідэнтычным імем. Гэта нават аднойчы стварыла канфуз
Яшчэ - мяне ніколі не называюць "Наташа" ці "Наташка" (Наташка-какашка)  Толькі Наталька ці Наталя (Натальля). |
     |
 |
|
|
 | Burbalka, Harbata, Няльсон МанЬдзеЛЛа Раліхлахла |  |
 | Дзевачка ў гольфах і Ўжо ня дзевачка |  |
 | Гэта я! |  |
 | Re: Наталька Базылевіч |  |
Maximus
Православный |
|
Добавлено: Вс Авг 14, 2005 3:07 |
|
 |
 |
burbalka писал(а): | Яшчэ - мяне ніколі не называюць "Наташа" ці "Наташка" (Наташка-какашка) Толькі Наталька ці Наталя (Натальля). |
Гэта няпраўда! Наташа!
Колькі раз я у Асьцы клікау цябе Наташкай!
Дарэчы, вельмі цікавая і сімпатычная дзяўчынка!
Я з ей сустракаўся не адзін раз і здароўкаўся пры гэтым за руку!
Гаварлівая такая.. слова не дасць сказать.. адно каб яе ўсе слухалі! |
|
 | Re: Наталька Базылевіч |  |
 | Бурбулятарчык... |  |
 | Што за дзіўны шпок такі?.. |  |
 | пра дзьверы |  |
burbalka
Православный |
|
Добавлено: Чт Авг 18, 2005 0:35 |
|
 |
 |
Ён зьявіўся ў маім жыцці аднойчы. Калі б мне сказалі, што "вось, прыйдзе Ён, і ты будзеш належыць Яму" я б сказала "увольце, такога шчасьця мне не нада" і праляпятала б штосьці пра ліберальныя каштоўнасьці. Але Ён мяне не спытаў, не, Ён не ўварваўся, але зайшоў упэнена, відаць, я забылася зачыніць ДЗЬВЕРЫ. "Асьцярожна, дзьверы асталіся незачыненыя" не прагучала. Маю надзею, што і ад мяне сваіх ДЗЬВЕРАЎ Ён не зачыніць. |
     |
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
Часовой пояс: GMT + 4
Страница 1 из 2
Добавить в Избранное
|
|
|
|  |